Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Det er min jobb å gjøre deg så trygg at du opplever det naturlig å dele din historie til meg.

Evelyn

Evelyn Floan

Om meg

Jeg er Din personlige intuitive Coach og livsveileder som elsker å hjelpe deg til å skape det livet du selv drømmer om.

Som Thetahealer er det min jobb å gjøre deg så trygg slik at du vil oppleve at det er helt naturlig for deg å dele din historie med meg. Med min empatiske og støttende personlighet vil jeg guide deg og hjelpe deg med å forløse de tankemønstrene og følelsene som du bærer på og som ikke gagner deg lengre. Du skal føle at jeg forstår deg og hvordan det er å være deg. Jeg er ekspert på følelser og kan lett kjenne igjen hvordan du egentlig føler det. Våre historier er grunnlaget for fremtidige følelser, adferd og reaksjoner.

Teknikken jeg bruker er ThetaHealing®. Det er en verdenskjent og effektiv metode som forløser traumer, fastgrodde tankemønstre, familiemønstre og vonde følelser på en god og trygg måte. Thetahealing er så effektivt og så virkningsfullt at det blir gøy og givende å jobbe for å skape det livet du selv drømmer om.

Selv har jeg hatt en hard skole i selve livet ved å ha vokst opp i et dysfunksjonelt hjem der jeg har utviklet mye frykt og angst. En venninne fortalte meg for en stund siden om en hendelse hun husker fra da jeg var 17-18 år. Vi var tre venninner som skulle finne på noe og hun ene spør meg: «Evelyn, hva har du lyst til?» Jeg hadde blitt så redd at jeg rygget to meter bakover og titta vettskremt på henne og klarte ikke å få ut et ord. Det skulle gå 10 år til før jeg skjønte at jeg var nødt til å finne hjelp. Men med min bakgrunn så hadde jeg ingen erfaring i å prate om meg og mine følelser, men jeg skyldte på alle andre om hvorfor jeg hadde det som jeg hadde det. Det var ikke så lett for andre terapeuter å hjelpe meg, jeg følte at ingen forsto meg eller så meg. Det skapte mye frustrasjon og enda mer kaos i det kaoset jeg allerede hadde på innsiden. Helt til jeg en dag ringte en klarsynt for å høre om jeg skulle bytte jobb eller ikke. (det var jo selvfølgelig jobben sin skyld at jeg hadde det vondt). Denne klarsynte mannen er ThetaHealer og begynte å jobbe med meg i stedet for å fortelle meg om jeg skulle bytte jobb eller ikke. Dette var starten på min reise til jeg ble i stand til å skape det livet jeg drømte om. Og mine drømmer om mitt liv er helt annerledes og mye mer magisk i dag enn det det var den gangen. Jeg fant min passion og lidenskap til å hjelpe andre.

Det magiske i denne terapiformen er ikke bare at all redselen og angsten forsvant, men jeg utviklet så enormt mye kunnskap og innsikt i meg selv og hvordan andre har det og hvorfor de har det som de har det. Og jeg ser og forstår hvordan de burde ha hatt det. Denne kunnskapen sammen med alle kursene jeg har tatt, gjør meg til en god, empatisk, forståelsesfull og trygg thetahealer for deg. Du trenger ikke å tråkke stien din alene og på nytt, jeg har gått veien før deg og leder deg igjennom din vei så trygt jeg bare kan.

Jeg startet min utdannelse i 2014 ved å ta kursene ThetaHealing® Basic DNA, ThetaHealing Advanced Dna, ThetaHealing Dig Deeper, ThetaHealing Family ties, ThetaHealing Rythm to a perfect weight, ThetaHealing manifesting and abudance, ThetaHealing game of life, ThetaHealing Intuitiv anatomy, ThetaHealing world reation, ThetaHealing disease and disorder. Siden 2016 har jeg jobbet som ThetaHealer og i 2018 reiste jeg til Mexico og tok lærerutdannelsen i Thetahealing Basic DNA instructors, ThetaHealing Advanced DNA instructors og ThetaHealing Dig Deeper instructors. Så jeg kan lærer deg å bli en god og trygg Thetahealer samtidig som du kan bruke teknikken på deg selv slik at du kan skape det livet du drømmer om uten å være avhengig av meg.

kursdeltakerene

kursdeltakerene

ThetaHealing

ThetaHealing er en herlig blanding av forskjellige metoder som intuitiv coaching, reading, løse familiemønster, tankemønstre, manifestering, tidligere liv, intuitiv anatomi, DNA aktivering, energimedesin og Metakognitive coachingteknikker. 

Blogg

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn