Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Evelyn

Hei 

Jeg heter Evelyn Floan og jeg er master Thetahealer og underviser i ThetaHealing® 

Jeg hjelper deg som står i vanskelige valg eller har det litt tungt om dagen. Ønsker du endringer i livet ditt og det du står i nå, så ser jeg deg og hjelper deg på veien. Jeg er en god samtalepartner til deg som trenger ei å prate med som ser deg og aksepterer deg for akkurat den du er. 


Ønsker du å utvikle deg selv og dine spirituelle evner. Kanskje du drømmer om å hjelpe andre gjennom de gode samtalene og lære hvordan du kan utføre readinger, kontakter åndeverden og helbredere den psykiske kroppen ved hjelp av intuitiv coaching og healing? Så vil jeg anbefale deg å bli med på mine kurs. Tar du kurs i ThetaHealing hos meg så kan du fortsette utdannelsen din hos Anett P. Wang og hennes videregående kurs. 

kursdeltakerene

kursdeltakerene

ThetaHealing

ThetaHealing er en herlig blanding av forskjellige metoder som intuitiv coaching, reading, løse familiemønster, tankemønstre, manifestering, tidligere liv, intuitiv anatomi, DNA aktivering, energimedesin og Metakognitive coachingteknikker.

Blogg

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn