Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Evelyn Floan

Dette er Evelyn

Jeg er genuint opptatt av å hjelpe menn og kvinner i hele landet med å skape det livet de drømmer om. Gjennom min coaching og veiledning vil jeg på en omsorgsfull og støttende måte hjelpe deg til å nå denne drømmen. 

Jeg tilbyr alternativ behandling ved bruk av den verdenskjente teknikken, ThetaHealing®. Jeg tilbyr en til en Coaching eller kursing for deg som ønsker å bli Thetahealer selv. 

Jeg hjelper oftest de med kjærlighetssorg og de som står i vanskelige situasjoner med partner, familie, jobb og synes foreldrerollen er vanskelig. De som har opplevd ulike traumer, som har skapt angst, indre uro, depresjon og har  tillitsproblemer. Du blir i stand til å kommunisere og håndtere konflikter på en god og trygg måte.

Sammen bygger vi selvtillit og god selvfølese. Jeg har også gode resultater innen parterapi. Bonusen av å la meg hjelpe deg å skape det livet du drømmer om, er at du lærer deg å selv manifestere det livet du selv drømmer om. 

Det er min jobb å gjøre deg trygg så du opplever det naturlig å dele din historie med meg. Du kan stole på meg. Det du forteller meg, eller det jeg leser av deg, blir hos meg. Fortrolighet er viktig i denne behandlingen. 

Har du noe på hjertet, Kontakt meg

Booke tid: 

For å se priser og booke tid gjør du det her: 

Online booking

Jeg tilbyr gratis kartleggingssamtale. Denne samtale er for å se om jeg og Thetahealing er det riktige for deg og hva som er riktig program for at du skal kunne skape det livet du drømmer om. 

Kjenner du noen som kunne hatt godt av en samtale med meg eller ønsker seg kurs innen det sprirituelle så har jeg også gavekort

Blogg

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn