Hopp til innhold

Behandling

Healing

Nærhealing: Foregår ved at du kommer til meg
Fjærnhealing: Foregår ved at vi har kontakt over telefon, messenger eller skype. Det er en fordel om jeg kan se deg via videochatt, men ingen hindring i å prate sammen over telefonen. Det fungerer like bra som nærhealing. 

Regresjon

I en regresjon tar vi en reise inn i tidligere liv. Ofte kan vi ha uforklarlige fobier, frykter, tanker eller smerter. Dette kan stamme fra tidligere liv der du har vært fratatt friheten din, du har vært utsatt for fysisk og psykisk vold/misbruk. Dødsangst kan ofte komme av tidligere liv. Ser vi tilbake i historien så har vi mennesker vært ganske groteske mot hverandre og du skal ikke se bort ifra at du har vært involvert i noen av krigene, ulykker, drapsmenn, herskere som har utsatt folket sitt for frihetsfrarøvelse osv. Dette fester seg på sjelenivået vårt og vi bærer med oss frykt vi ikke kan forklare. 

Når vi tar en reise i tidligere liv ved hjelp av ThetaHealing så forløser vi følelser og opplevelser som har festet seg på sjelenivå. 

Du kan bestille en egen regresjonstime, men er det tidligere liv som trengs å forløses så vil dette komme frem i en session med ThetaHealing. 

Livsveiledning

Noen ganger står vi foran store valg i livet som flytting, bytte av jobb, giftemål osv. Av og til trenger vi noen å prate med for å sortere tanker og følelser. Så hvis du ikke ønsker healing men noen å snakke med som kan hjelpe deg til å ta et valg kan dette være noe for deg.

Det kan også være at du har vanskelig for å kommunisere med partneren din eller andre så kan jeg gi deg råd og veiledning innen kommunikasjon. 

Forberedelser

Før du kommer til timen anbefaler jeg at du har spist litt mat. Det forbrukes mye energi under healingen. Og ta med deg en vannflaske og litt varme klær. Etter at du har fått healing kan du bli tørst og kald. Det er energi som skal ut, en renselsesprosess.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter