Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

ThetaHealing You and the Creator - Online

Fra 1. mai 2024 09:00
til 2. mai 2024 16:00

You and the Creator
 

Påmelding: Online booking


Dette er et fantastisk kurs der du virkelig får lære å kjenne igjen når du mottar beskjeder fra skaperen. Du lærer å forstå deg selv på et intimt nivå slik at du blir i stand til å elske deg selv mer. Dess mer du elsker deg selv, dess lettere konnekter du deg til skaperkraften og du mottar besjedene og kanilseringen mer nøyaktig. 


På de tre grunnleggende kursene Basic, advansed og Dig Deeper lærer du de grunnleggende prinsippene i Thetahealingen som reading, healing, arbeid med trosystemer og følelser, grave arbeid (coaching) og du får en innsikt i de forskjellige eksistensplanene. På dette kurset lærer du å stole mer på din egen intuisjon, jobbe raskt, enkelt og effektivt på deg selv og kjenne forskjellen på når du mottar beskjeder, om det er fra ditt eget ego eller om det er den rene sanne beskjeden fra Skaperen av Alt som Er. 


You and the Creator:

Skaperen er en ren kjærlighetsenergi, den ubetingete kjærligheten. På dette kurset vil du lære hvordan du kan ha denne kjærligheten til deg selv, medmenneskene dine og klientene dine.  

Ubetinget kjærlighet er en ren og høy intelligens som må læres på alle nivåer. Når du mestrer denne så blir du ubegrenset. Du blir i stand til å manifestere det livet du selv drømmer om. Du lærer hvordan du skal kanalisere klare tydelige svar fra Skaperen. Du vil stole mer på din egen intuisjon og kjenne igjen om du får svaret fra egoet ditt, dine egne tanker eller Skaperen av alt som er.

For å kunne vite at du virkelig får svarene fra den guddommelige kilden så må du først forstå deg selv på et dypt nivå. 
Eksempel: Hvis du har blitt slått av mammaen din når du var liten og hun sa at det er fordi jeg er glad i deg. Så lærte du at kjærlighet gjør vondt. Det kan få store konsekvenser for deg som voksen, fordi det ubevisste sinnet ditt holder på trossystemet om at kjærlighet gjør vondt. Det ubevisste sinnet gjør alt det kan for å beskytte deg mot at noen kan bli glad i deg. Det at du saboterer for kjærligheten kan være en ubevisst handling og en årsak til forskjellige negative ubevisste reaksjonsmønstre. På dette kurset vil du bli kjent med dine ubevisste reaksjonsmønstre og hvorfor du har dem. 

På dette kurset lærer du hvordan du skal avdekke slike trossystemer for å at du skal kunne forstå deg selv bedre. Du lærer å endre disse trossystemene for å elske deg selv mer. Og dess fler av disse trossystemene du endrer dess mer glad blir du i deg selv, dess mer kjærlighet og forståelse får du for menneskene rundt deg og du vil lettere kunne vite at du er konnektet til skaperen og ta imot de rene sanne beskjedene. Du vil lære hvordan du vet at beskjeden du får, er fra skaperen. Dess mer du elsker deg selv, dess lettere er det å gjennkjenne at beskjedene er fra skaperen. 

Hvis du ønsker en teknikk som er enkel og perfekt å bruke på deg selv så du selv blir opplyst og samtidig hjelpe andre på en effektiv og kjærlighetsfylt måte så er denne teknikken helt unik og uunnværlig. 

Forkunnskaper: De grunnleggende kursene Basic, Advanced, og Dig deeper.
Dette er det 4. av 4 grunnleggende kurs i ThetaHealing® som du må ha om du ønsker å ta videre utdannelse innen teknikken. 
Varighet: 11 timer fordelt over 2 dager (ekskludert pauser) 
Pris 4.800 kr.
Sted: Zoom

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn