Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

ThetaHealing®


Les om kursene og datoer her: Theta-kurs
Påmelding: https://system.easypractice.net/event/thetahealing-grunnkurs-75977
Oversikt over kursene: https://system.easypractice.net/overview/evelyn-din-personlige-intuitive-coach-og-livsveileder

VERDEN TRENGER DEN SPESIELLE GAVEN SOM BARE DU HAR

Kursene er åpne for alle, enten du lærer for din egen personlige interesse og selvutvikling, eller om du vil bli en Master Thetahealer,  eller du ønsker å legge ThetaHealing til din eksisterende terapi eller coachingutdannelse.

Kursene passer for deg som: 

  • Er spirituell og har en tro på at det finnes en større skaperkraft enn deg selv. At det åndelige, fysiske og mentale henger sammen.
  • Allerede er en coach eller ønsker å hjelpe andre. Og du ønsker et verktøy som er kraftfullt og effektivt som du kan bruke alene eller ta det med inn i den praksisen du allerede har i dag. 
  • Du er intuitiv og ønsker å utvikle dine intuitive sanser. 
  • Egenutvikling. Du savner en teknikk du kan bruke for å løse opp i dine egne blokkeringer, traumer, følelser og trossystemer. 
  • Er du en god samtalepartener, så vil du her få et verktøy som gjør deg istand til å hjelpe å skape en endring hos den andre også samtdidig som du er en god lytter. 
  • Du ønsker å finne din mening med ditt liv om hvorfor du er her. Leve i takt med deg selv, sjelen din. Leve livet ditt i en flyt der du opplever at de gode tingene og menneskene kommer til deg når du trenger de. 
  • Manifestere det livet du drømmer om. Om det er mer kjærlighet, nye venner, glede og materielle ting. 

Alt du trenger å ha med deg av kunnskap, er din hjertevarme. ThetaHealing er ingen religion og alle kan lære å finne fram sine medfødte evner.

Du blir en mester i å endre vonde tanker og følelser i løpet av sekunder både på deg selv og andre.

En herlig hjertevarm healingmetode  som alle kan lære. Du trenger kun ha med deg din livserfaring og elske å hjelpe andre mennesker til få et bedre liv om det er  fysisk, mentalt eller åndelig.

Hvis det bare er en energiteknikk du lærer, la det være denne. ThetaHealing-teknikken vil forandre livet ditt for alltid. Teknikken er så enkel at den er perfekt. Det krever ikke noe fra deg, eller at du gir opp andre læresetninger. ThetaHealing-teknikken overskrider dogma og går utover alle religioner, men aksepterer dem alle. I ThetaHealing teknikken vil du lære at ingenting er umulig hvis du tør å TRO

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn