Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Evelyn Floan

bilde

Jeg er Din personlige intuitive Coach og livsveileder som elsker å hjelpe deg til å skape det livet du selv drømmer om.

Meg som Thetahealer: 

Som Thetahealer er det min jobb å gjøre deg så trygg slik at du vil oppleve at det er helt naturlig for deg å dele din historie med meg. Med min empatiske og støttende personlighet vil jeg guide deg og hjelpe deg med å forløse de tankemønstrene og følelsene som du bærer på og som ikke gagner deg lengre. Du skal føle at jeg forstår deg og hvordan det er å være deg. Jeg er ekspert på følelser og kan lett kjenne igjen hvordan du egentlig føler det. Våre historier er grunnlaget for fremtidige følelser, adferd og reaksjoner.

Teknikken jeg bruker er ThetaHealing®. Det er en verdenskjent og effektiv metode som forløser traumer, fastgrodde tankemønstre, familiemønstre og vonde følelser på en god og trygg måte. Thetahealing er så effektivt og så virkningsfullt at det blir gøy og givende å jobbe for å skape det livet du selv drømmer om. 

Velger du ThetaHealing som din behandlingsform så vil du oppleve at du slipper å bruke energi på å tenke annerledes for å endre reaksjonsmønstre. Du vil rett og slett tenke og se ting i et helt nytt perspektiv. Negative tankemønstre og reaksjonsmønstre endrer seg automatisk. Du blir rett og seltt en bedre utgave av deg selv. Den du er ment til å være. 

Min historie, hvorfor jeg valgte å bli Thetahealer:

Selv har jeg hatt en hard skole i selve livet ved å ha vokst opp i et dysfunksjonelt hjem der jeg har utviklet mye frykt og angst. All selvverd og selvtillit ble "tatt ifra" meg. Blant venner tørte jeg aldri å foreslå ting å gøre eller si meningen min. I voksen alder var jeg i et usunt forhold der jeg hele tiden fikk bekreftet hvor udugelig og mindre verd jeg var. Jeg trodde på han og lurte ofte på hva som var glat med meg og prøvde å forandre meg for at han skulle like meg samtidig som jeg at skyldte på alle andre om hvorfor jeg hadde det vondt.

Jeg begynte å gå i forskjellig terapi for å endre meg til å bli likt av andre, men med min bakgrunn fra omsorgssvikt så hadde jeg ingen erfaring i å prate om meg og mine følelser, men jeg skyldte på alle andre og fortalte hva "de andre sa og gjorde mot meg". Ingen av terapautene fortalte meg hvorfor jeg hadde det som jeg hadde det. De satt bare og nikka og sa ja, mmm, hva tenker du om det... og sånt svada. Jeg følte at ingen forsto meg eller så meg. Jeg skulle ønske jeg hadde en terapaut som hadde vært brutalt ærlig med meg og fortalte meg at jeg måtte ta ansvar for egne følelser, årsaken bak angsten min og lært meg eller fortalt meg hva som er naturlig og riktig. Jeg følte at disse timene skapte enda mer kaos i det kaoset jeg allerede hadde fra før på innsiden.

En dag jeg satt på jobb og klarte ikke å se skjermen for alt var bare tåkente og jeg ringte en klarsynt for å høre om jeg skulle bytte jobb eller ikke. (det var jo selvfølgelig jobben sin skyld at jeg hadde det vondt). Denne klarsynte mannen er ThetaHealer og begynte å jobbe med meg i stedet for å fortelle meg om jeg skulle bytte jobb eller ikke. Dette var starten på min reise til å bli istand til å skape det livet jeg drømte om.

Det magiske i denne terapiformen er ikke bare at all redsel og angst forsvant, men jeg utviklet så enormt mye kunnskap og innsikt i meg selv og hvordan andre har det og hvorfor de har det som de har det. Denne kunnskapen sammen med alle kursene jeg har tatt, gjør meg til en god, empatisk, forståelsesfull og trygg thetahealer for deg. Jeg er ærlig og du får alltid sannheten fra meg. Du trenger ikke å tråkke stien din alene og på nytt, jeg har allerede gått veien før deg og leder deg igjennom din vei så trygt jeg bare kan. Da blir du den beste utgaven av deg selv og du skaper det livet du selv drømmer om! 

Min utdannelse:

Jeg startet min utdannelse i 2014 ved å ta kursene ThetaHealing® 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn