Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

ThetaHealing You and the Significant other - Online

Fra 11. mai 2024 09:30
til 12. mai 2024 17:00

Dette kurset “Growing your Relationship” er en dyp og meningsfull opplevelse som fokuserer på selvoppdagelse og utvikling av forhold. Det understreker viktigheten av selv-kjærlighet og personlig vekst som grunnlag for å skape sterke og varige kjærlighets bånd. For å oppnå en slik harmoni og forståelse i et forhold vil det føles som om man er sammenkoblet på et dypere og åndelig nivå. Dette kan være en kraftfull reise for de som ønsker å utforske kjærlighetens dynamikk og hvordan man kan vokse sammen.

Kurset “Growing your Relationship” er en flott mulighet til å utforske og styrke personlige forhold. Det legger vekt på selv-kjærlighet som en nøkkel til å utvikle sunne og oppfyllende forhold med andre. Ved å fjerne blokkeringer og hindringer som er overlevert fra våre forfedre, kan man oppnå et nytt nivå av opplysning og lære å elske uten frykt og skyldfølelse.

Dette seminaret er tilsynelatende ikke bare for par, men for alle som ønsker å utvikle et nært forhold eller partnerskap for å nå sitt høyeste potensial. Det fokuserer på å bygge et sterkt partnerskap og fundament, holde forholdet friskt og nytt, og er designet for å hjelpe forholdet ditt til å fungere for deg.

Å lære å virkelig elske en annen person og la dem elske deg tilbake, samtidig som man fjerner blokkeringer og hindringer, er en verdifull leksjon som kan ha en positiv innvirkning på ens livskvalitet. Hvis du er interessert i å delta på “Growing your Relationships” seminaret, vil det være en investering i din personlige vekst og i utviklingen av ditt forhold.

Forkunnskaper:

Basic DNA
Advanced DNA
Dig Deeper
You and the Creator

Pris: kr 4.900,- eller kr 1.225,- per mnd i 4 mnd

Repeterer du: kr 1.700,- (Uavhengig om du har hatt kurset hos meg eller andre før)

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn