Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

ThetaHealing you and Your inner Circle - Online

Fra 1. juni 2024 09:30
til 2. juni 2024 17:00

“For meg var dette et ordentlig transformerende kurs! Jeg skjønte mer av de menneskene som jeg har i livet mitt. Jeg endret på hvem som skulle få mer og mindre innflytelse på meg og det har gjort at jeg har virkelig hjulpet meg selv og min utvikling i businessen og i nære relasjoner” 

Jeg ble mer bevisst på de menneskene nær meg om hvilket mentalt stadiet de er på og ikke minst mitt eget mentale stadiet. Og det ga meg den enorme livsendrede muligheten til å oppgradere mitt eget mentale stadiet samtidig som jeg ble veldig bevisst på hvordan jeg kan hjelpe de rundt meg til å komme på et nivå som ikke bare er en fordel for dem, men som også gagner meg!! 

Å ha et sunt støttesystem og gode relasjoner med menneskene rundt oss er avgjørende for vår personlige vekst og utvikling. Det er med riktig støttegruppe at vi kan bevege oss fremover i livet med selvtillit. Dette understreker viktigheten av å omgi seg med mennesker som oppmuntrer og støtter oss, og som bidrar til vår evne til å møte livets utfordringer med optimisme og mot.

Kurset “You and Your Inner Circle” Vil virkelig endre livet ditt og forberede deg på å kunne bevege deg fremover ved at du får en klarhet og god dømmekraft om hvem som bør  være en del av din indre sirkel. Du vil også lære hvordan du kan jobbe med deg selv så du kan tiltrekke deg mennesker med riktig mindsett og mennesker som er mer lik deg til å være i din indre sirkel. 

Å velge de riktige menneskene å ha rundt seg er avgjørende for suksess i alle aspekter av livet. “You and Your Inner Circle” er designet for å hjelpe deg med å identifisere hvem som bør være din i din indre sirkel og hvordan du kan bygge et støttende nettverk som fremmer fremgang og velvære for deg. Å ha en indre sirkel av pålitelige og oppmuntrende venner kan gi deg den tilliten og støtten du trenger for å nå dine mål.

På kurset vil dere lære å gjenkjenne deres indre sirkel og hvordan dere kan skille mellom de ulike utviklingsnivåene hos menneskene rundt deg. Du vil bli introdusert til de forskjellige tankestadiene: barndomsstadiet, foreldrestadiet og det modne stadiet. Dette kan gi dere innsikt i hvordan dere kan støtte og samarbeide med personer på forskjellige stadier i livet og utviklingen.

Som healere er det viktig å ha et balansert forhold til de rundt deg. Å være omgitt av mennesker som trenger konstant oppmuntring kan være utmattende. Derfor er det viktig å inkludere personer i din indre sirkel som også kan gi deg energi og støtte tilbake. Dette skaper et gjensidig fordelaktig forhold hvor alle parter kan vokse og trives.

Du vil ta en test for å se hvor utviklet ditt mentale nivå du er i. Da vil du lære hva du trenger å gjøre for å nå det nivået du ønsker å være i.  

Du vil lære hvorfor din indre sirkel endrer seg, og hvorfor du skifter ut venner. og hvilke venner du trenger å omgi deg med som gir deg energi og velvære så du kan fortsette å gi tilbake til verden det du er ment til å gjøre. 

Ved å kjenne til barndomsstadiet, foreldrestadiet og det modne tankesettet, kan du bedre veilede dine klienter og studenter gjennom deres reise og støtte dem i å nå sitt fulle potensial. Dette seminaret ser ut til å tilby verdifulle teknikker for å fremme vekst og forståelse både for deg selv og de du hjelper.

Forkunnskaper: 

Basic DNA
Advanced DNA
Dig Deeper
You and the Creator

Pris: kr 4.900,- eller  kr 1.225,- per mnd i 4 mnd 

Repeterer du: kr 1.700,- (Uavhengig om du har hatt kurset hos meg eller andre før)

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn