Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Forventninger

Før og etter

Etter hvert som du jobber med deg selv og mottar healing, kan det skje store endringer i livet ditt. Noen merker endring umiddelbart mens andre trenger mer tid, men i en kombinasjon av healing og selv et ønske om en endring i livet, så kan du merke at du endrer deg til en bedre utgave av deg selv. Jeg ser deg som et helt menneske og jobber sammen med deg for at du skal lykkes med å få til de endringene i livet du selv ønsker. Med min kunnskap i faget og ditt ønske om en endring er sjansjen stor for at vi sammen lykkes!

Kanskje har du vanskelig for å si nei og du blir ofte misforstått. Menneskene rundt deg har en tendens til å ignorere grensene dine. Vennene dine gagner deg ikke, kanskje du føler at de utnytter deg. Har du en tendens til å falle for feil partner eller mangler nærhet i parforholdet ditt eller du ønsker deg noe annet? Havner du fort inn i konflikter med familien din, sjefen din eller andre i omgangskretsen din? Barna dine hører ikke etter hva du sier eller du har vanskelig for å sette grenser for barna dine. Kanskje du føler at du blir oversett på jobben eller skolen. Eller kanskje du har vanskelig for å beholde en jobb eller være konsentrert der du er. Kanskje er du mye redd og engstelig og tør ikke å være alene, eller du har angst for å være sammen med andre mennesker. Kanskje har du noen frykter som ødelegger for deg slik at du ikke kommer deg videre og er redd for å ta valg. Eller kanskje du tar på deg ansvar for at andre skal ha det bra og du tror du kan «redde» verden bare du er snill nok? Kanskje har du vanskelig for å knytte deg til andre mennesker og er redd for å at du ikke er bra nok. Kanskje du ofte går rundt og lurer på hva andre tenker, mener og synes om deg. Eller du har mye sinne i deg og en adferd som er ødeleggende for deg.
Etter hvert som du endrer deg vil du merke at det er lett for deg å si nei, sette grenser som andre respekterer. Du får den respekten og anerkjennelsen du fortjener. Du blir ikke så opptatt av hva alle andre mener. Etter hvert blir du den viktigste personen i ditt liv og da vil du skinne og stråle og hjelpe andre på en slik måte at det gir energi i stedet for å ta energien. Det er så viktig å kunne sette seg selv først for først da kan vi være der for andre. Et ganske godt eksempel er sikkerhetsrutinen på flyet. «ta oksygenmaska på deg selv først før du hjelper andre». Og jeg synes det taler godt for seg selv.
Når du begynner å ta hensyn til deg selv og dine egne behov, så viser du at du er glad i deg selv og da blir også menneskene rundt deg glad i deg. Du får den selvtilliten du trenger for å komme deg dit du ønsker i livet ditt og du bestemmer selv hva du skal gjøre og ikke gjøre. Du slutter å gjøre det som du tror andre forventer av deg og du starter å gjøre det som gagner deg og ditt liv. Og du blir en person som andre liker å være sammen med. Den energien vi stråler ut får vi tilbake. Tenker du at du er et dårlig menneske så er det den energien du sender ut og automatisk er det det du får tilbake. Tenker du at du er et godt og likandes menneske så er det den energien du sender ut og får tilbake.
Alle de fryktene vi har og bekymringene vi bærer på kan sette seg som fysiske plager i kroppen og etter hvert som du jobber med de mentale og psykiske utfordringene du bærer på, kan du også oppleve at smerter, allergier, betennelser og kroniske lidelser kan forsvinne.

Ut i fra min opplevelse så vil jeg si at når du først starter på denne reisen, så vil livet ditt endre seg radikalt og du blir den beste utgaven av deg selv. Du vil eie dine egne valg og tørre å stå for det du mener. Du tør å ta plass og kanskje prate til større forsamlinger. Det blir trygt for deg å vise hvem du er og være stolt av den du er.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn