Hopp til innhold

Evelyn Floan

bilde

Jeg er en voksen kvinne som har opplevd mye i livet mitt. Barndommen min har vært en hard læringskurve. Den har først lært meg mye om å ikke bli akseptert, ikke sett og ikke hørt. Jeg har erfart en del vold, både sett og kjent det selv på kroppen, psykisk fysisk. Jeg fikk alt for mye ansvar alt for tidlig i livet. Mitt voksenliv startet så alt for tidlig Jeg fullførte grunnskolen med ekstremt dårlig karakterer, men jobba meg oppover, fra å ta fagbrev som snekker til å få ingeniørjobb i bygg og anleggsbransjen uten å være utdannet ingeniør. I dag jobber jeg som Thetahealer og det er det beste jeg noen gang har gjort. Jeg har tatt tak i alt det vonde barndommen har lært meg, omskapt det til ny kunnskap og god erfaring slik at jeg i dag bruker det til å hjelpe andre. Det at vi har en dårlig start på livet med dårlig utgangspunkt skal ikke sette en stopper for at vi ikke kan få det livet vi ønsker oss, det har jeg selv erfart.

Jeg starta utdannelsen min som thetahealer ved å selv være en klient. I dag er jeg selv utdannet Thetahealer og jeg elsker jobben min med å hjelpe andre til å omskape livene sine som de selv ønsker å leve.

Lykken for meg er med å jobbe som Thetahealer å få lov til å være med å helbrede mennesker og hjelpe de til å skape det livet de selv ønsker seg.

Mine kurs:

Jeg har tatt Thetahealingkurs hos ei fantastisk dame som heter Anett P. Wang. På disse kursene har vi lært alt og litt til om det å jobbe med andre mennesker som er i en sårbar fase i livet. Disse kursene har jeg tatt og flere kurs blir det:

Hvorfor Lille Alven?

bildeBakgrunnen for valget av navnet «Lille Alven» synes jeg selv er ganske søt.
Jeg har to små gutter som også er spirituelle. Og hjemme hos oss er det mye vi ikke kan «se» men i stor grad føle. Blant annet tre alver.

En kveld min eldste sønn, som da var 3 år, hadde vanskelig for å sove for han ble så forstyrret av disse tre lekne alvene. Jeg hadde besøk av mamma og vi satt i sofaen og pratet da han kom opp og satte seg sammen med oss. Jeg spør om det er vanskelig å sove? «Ja mamma, disse alvene vil ikke la meg i fred» også begynte han å fortelle om disse tre alvene.

Marius sier: «Den største er ganske rolig, han sitter på gulvet og passer på meg. Han er såååå stor og for stor til å ligge i sengen min. Han er for stor til å sitte på fange mitt også, men han kan sitte på fanget ditt mamma. Hvis du vil…»

Han fortsetter å fortelle: «Den mellomste alven den er så stor (og viser med hendene hvor stor den er) og den pleier å leke med meg og ligge i senga mi om natta, eller under senga mi. Den er så liten og kan sitte på fanget mitt, se nå sitter han her. Den er litt grønn og litt rød. Han liker å være ute om dagen og noen ganger blir han borte. Men han kommer tilbake igjen».

«Den minste alven, den er sååååå bitte liten. Den pleier å være i senga til lillebror og han er veldig rampete. Den er så liten at han er helt der nede (og bøyer seg ned på gulvet for å vise med hånda si hvor liten den var). Den kan sitte på fanget mitt hvis den vil, men det vil han ikke for han vil bare leke. Mest med lillebror da».

Hva er vel mer naturlig enn å kalle firmaet mitt for «Lille Alven»

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter