Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Evelyn Floan

bilde

Jeg er en voksen kvinne som har opplevd mye i livet mitt. Barndommen min har vært en hard læringskurve. Den har først lært meg mye om å ikke bli akseptert, ikke sett og ikke hørt. Jeg har erfart en del vold, både sett og kjent det selv på kroppen, psykisk fysisk. Jeg fikk alt for mye ansvar alt for tidlig i livet. Mitt voksenliv startet så alt for tidlig Jeg fullførte grunnskolen med ekstremt dårlig karakterer, men jobba meg oppover, fra å ta fagbrev som snekker til å få ingeniørjobb i bygg og anleggsbransjen uten å være utdannet ingeniør. I dag jobber jeg som Thetahealer og det er det beste jeg noen gang har gjort. Jeg har tatt tak i alt det vonde barndommen har lært meg, omskapt det til ny kunnskap og god erfaring slik at jeg i dag bruker det til å hjelpe andre. Det at vi har en dårlig start på livet med dårlig utgangspunkt skal ikke sette en stopper for at vi ikke kan få det livet vi ønsker oss, det har jeg selv erfart.

Jeg starta utdannelsen min som thetahealer ved å selv være en klient. I dag er jeg selv utdannet Thetahealer og jeg elsker jobben min med å hjelpe andre til å omskape livene sine som de selv ønsker å leve.

Lykken for meg er med å jobbe som Thetahealer å få lov til å være med å helbrede mennesker og hjelpe de til å skape det livet de selv ønsker seg.

Mine kurs:

Jeg har tatt Thetahealingkurs hos ei fantastisk dame som heter Anett P. Wang. På disse kursene har vi lært alt og litt til om det å jobbe med andre mennesker som er i en sårbar fase i livet. Disse kursene har jeg tatt og flere kurs blir det:

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn