Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Evelyn Floan

bilde

Jeg ble født i oktober 1975 på Namsos sykehus. Oppveksten min har vært en hard læringskurve, men også den beste skolen. 

Igjennom min egen reise fra å ha angst, tilpasse meg andre. Selvfølelse og selvtillit var en stor mangelvare hos meg. I dag er jeg angstfri, jeg følger min egen vei, tenker sjeldent på hva andre skal si eller mene om meg. Selvtilliten og selvfølelsen min er på topp! 

Den store endringen hos meg staret den dagen jeg skjønte at jeg måtte ta ansvar for egne følelser og at jeg ikke kunne forvente at andre skulle ta hensyn til at jeg var redd og hadde angst. Den store endringen skjedde den dagen jeg bestemte meg for å velge meg <3 

Det å bygge selvtillit og selvfølelse er grunnmuren i livet vårt for at vi skal tørre å leve i trygghet og ta de valgene som er de riktige for oss. 

Mine kurs:

Jeg har tatt Thetahealingkurs hos ei fantastisk dame som heter Anett P. Wang. På disse kursene har vi lært alt og litt til om det å jobbe med andre mennesker som er i en sårbar fase i livet. Disse kursene har jeg tatt og flere kurs blir det:

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn