Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om Thetahealing


bilde

ThetaHealing er en herlig blanding av forskjellige metoder som reading, løse familiemønster, tankemønstre, manifestering, tidligere liv, intuitiv anatomi, DNA aktivering og Metakognitive coachingteknikker. Dette hjelper deg til å kunne oppleve resultater som du aldri trodde var mulig.
Det er ingen religion, men en dyptgående intuitiv og livsveiledende coachende teknikk i samarbeid med energihealende kunnskap som kan helbrede mentalt og fysisk.

Thetahealing skiller seg ut fra tradisjonell healing ved at vi jobber med intuitiv coaching. Det vil si at hvis du kommer med en fysisk plage, så finner vi ut når og hvorfor plagen oppstod og trekker ut de tankemønstrene og trossystemene som ligger i plagen og gir klienten nye løsninger, som igjen gir nye tankemønstre og trossystemer som igjen kan bidra til at den fysiske plagen forsvinner. Det kan også være psykiske plager som frykt, sinne, hat, angst, sjenanse, nervøsitet, destruktive reaksjonsmåter osv… Dette endres på samme måte som ved fysiske plager.

Hvordan jobber en ThetaHealer?

Vi jobber sammen med klienten for å finne årsaken til plagene ved å stille spørsmål og sammen finner vi trossystemer og tankemønstre som du ønsker å endre. Jeg sier høyt hva som skal trekkes ut og endres og hvilke trosmønstre og tankemønstre du får i stedet. Slik er du med på hele prosessen selv og kan velge selv hva du vil endre og hva du vil endre til og hvor mye du ønsker å endre. Så går jeg i Theta og befaler at endringen skal skje og da har jeg kontakt med det syvende eksistensnivået, Skaperen av alt som er, den ubetingete kjærligheten. 

Hva er Theta?

Theta er når hjernebølgen er i 4-7 hZ. Den er aktiv når vi er i tidlig stadige av søvn, meditasjon, bruker intuisjonen vår, drømmer og når vi finner kreative løsninger.

Vi er hva vi tenker, og tenker vi gode og positive tanker i Theta, så kjenner vi det i kropp sinn. Det er også her vi manifesterer livet vårt. 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn