Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Manifestere Soulmate


på dette kurset skal vi manifestere en soulmate.

Jeg er opptatt at du skal få det som er til det beste for deg og derfor er dette kurset så mye mer enn det å manifestere en soulmate.

Loven om tiltrekning er: likt tiltrekker likt. Så her vil du komme nærmere den beste utgaven av deg selv slik at du vil tiltrekke deg din mest kompatible soulmate. Den partneren du drømmer om som du kan skape et trygt, romantisk, stabilt og godt kjærlighetsfylt forhold til.
Du vil lære hva ubetinget kjærlihget er og hvordan praktisere det.
kjærlihget er det motsatte av frykt. Er forholdet fyrktbasert så er det det samme som at vi ønsker oss en partner som kan dekke våre emosjonelle behov. På dette kurset vil du dekke dine egne emosjonelle behov og lære verktøy som gjør deg i stand til å dekke dine egne emosjonelle behov når de dukker opp. Resultatet av det er at du vil tiltrekke deg en partner som får frem det beste i deg og dere gjør hverandre bedre.
Rett og slett - her skal du lære hvordan du blir den beste utgaven av deg selv og du skal manifestere DIN soulmate.

Du vil få ny innsikt i deg selv, bli klar og tydelig på hvem du er, bli klar og tydelig på hvem du vil ha i livet ditt og hva som er viktig for deg i et forhold. 

Det er et intensivt kurs og du må være klar for endringer i livet ditt for her vil det skje transformasjoner. 

Ubetinget kjærlighet er noe vi alle har hørt om, men hva er det egentlig? Bære du på mye frykt inni deg så vil livet ditt og valgene dine bli basert på frykten. Du tror at du må ha en partner for å føle deg trygg, ivaretatt, sett og hørt. Da er det frykten som styrer. Kjærlighet er det motstte av frykt. Har du kjærlighet til deg selv så er det kjærlihgeten som styrer livet og valgene dine og du vil alltid velge det som er til det beste for deg selv. 

Ønsker du å komme på kurs? Savner du dette kurset i nærheten av deg? send meg en meld for påmelding og/eller spørsmål og ønsker for om jeg skal komme å holde kurs i nærheten av der du bor. 

thetahealing@evelyn.no 

Pris: 1.750 kr

Kommer du på ThetaHealing kurset mitt i Trondheim? Da får du dette kurset til 1.150,- kr Side: ThetaHealing

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn