Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Superpappaen vår har farsdag, Hvordan har du det? Trenger du en gave fra meg?

Menns psykiske helse

12. november 2021

mannens psykiske helse
mannens psykiske helse

Nå er det farsdag og jeg gir bort 3 x 1,5 time med personlig intuitiv coaching.

Er du en lykkelig mann eller er du en som ikke alltid har det så bra? Så hva skjer når en mann ikke har det så bra kontra når en dame ikke har det så bra

Dystre tall kan leses av selvmordsstatistikken, at det er så mange som 72% av de som velger å avslutte livet, er menn. Under Korona pandemien har antallet økt. Hva kan være årsaken til at det går så langt at noen vil ta livet sitt og at hovedvekten av disse er menn.

Hva er årsaken? Jeg er ingen fagperson på området, men jeg har greie på følelser! Jeg har hatt mange samtaler med menn som har slitt og sliter psykisk. Det som ofte er likt mellom disse mennene er at de er ikke så flinke til å sette ord på følelsene sine, men de er flinke til å føle seg utilstrekkelige, mislykket og tar ofte ansvar for andres følelser og gjør det de kan for å unngå konflikter.

Når vi tar et dypdykk inn i følelsen av å ikke strekke til og føle seg mislykket, så er det oftere hjemme enn på jobb. På jobben har de mestringsfølelsen og at der er det et behov for dem, deres kunnskap og kompetanse. På hjemmebanen har de ofte en kone som sjeldent er fornøyd og unger som også sliter med sitt og raskt går mannen inn i skyldfølelsen av å ikke være bra nok. Denne mannen kan ha en tendens til å rømme inn i jobben og jobbe sent og tidlig. Som igjen skaper misnøye på hjemmebane.

Er det da så enkelt å skylde på kona og bytte henne ut? NEI!

Det er på tide å ta ansvar for dine egne følelser og finne ut hvordan du vil leve ditt liv. Hvis du alltid tilpasser deg alle andre for å gjøre de fornøyd for at du selv kan føle deg bra nok, setter du deg selv til siden hele tiden. Kanskje du gjør det fordi du ønsker å oppnå noe? Hvis du er helt ærlig med deg selv, hva ønsker du å oppnå? Anerkjennelse? Slippe å få kritikk? Takknemlighet? Bekreftelser på at du er snill og god? Men hva er den egentlige responsen du får og hvordan føler du deg? Ikke bra nok? Ikke verdsatt? Føler du at uansett hva du gjør og sier så blir det feil? Føler du deg mislykket eller ulykkelig i parforholdet ditt?

Det er ikke sikkert det er noe feil på forholdet, men små justeringer i tankemønstrene som trengs å endres hos dere begge og hva med å starte med deg selv? Husk du får ikke endret noen andre enn deg selv. Og når du endrer deg så vil også de rundt deg endre seg. Ikke nødvendigvis at de endrer personlighet eller noe, men de vil endre måten de respondere på deg, det du gjør og sier fordi du vil utrykke deg på en ny måte.

Har du noen gang tenkt på å søke hjelp hos noen andre? Og hva med på prøve den verdens kjente teknikken ThetaHealing®.

TheatHealing er blanding av dyptgående coachende spørreteknikker, readinger og healing. Vi jobber på alle plan, livet her og nå, nedarvede familiemønstre, historien fra forfedre og tidligere liv og hele deg som er din sjel, ditt hjerte og den du ER. Du vil umiddelbart merke endringer og de endringene som skjer er varig.

Med min intuitive og empatiske sans forstår jeg deg og dine følelser. Jeg kjenner lett igjen hvordan du egentlig føler det. Det er naturlig for meg å gjøre deg trygg så du vil føle det naturlig å dele din historie med meg. Sammen finner vi de tankemønstrene og følelsene i deg du ønsker å endre på og omskaper de på en behagelig og rolig måte ved hjelp av den healende energien.

Når du først starter på denne reisen, må du være klar for å bli den beste utgaven av deg selv og skape det livet du selv drømmer om. Du kommer garantert ikke til å angre, men heller skulle ønske at du hadde startet mye før.

Kommentarer jeg ofte har fått fra mine mannlige klienter:

«Dette var noe helt annet enn det jeg forestilte meg, det var utrolig behagelig og du er flink. Jeg turte å åpne meg og det føltes så naturlig og trygt»

«Tusen takk for alt du har gjort for meg, jeg hadde ikke overlevd hvis ikke du kom inn i livet mitt da du gjorde det»

«Det er så godt å prate med deg, jeg får så mye mer forståelse for hvordan livet henger sammen og jeg er så mye mer klokere på meg selv og andre»

«Før timen: jeg har prøvd psykologer og andre terapauter, men ingen klarer å hjelpe meg. Dette er siste utvei for jeg har egentlig ikke tro på det du driver med. Etter timen: WOW, når har du neste ledige time?»

Frister det å prøve en time med meg? Send meg en mail til thetahealing@evelyn.no og si kort om hva du tror du trenger hjelp med.

På søndag kveld trekker jeg ut tre heldige menn som får svar på om du er en av dem som får 1,5 time med meg. Er du ikke blant de så kan du også bestille en gratis kartleggingssamtale med meg på: onlinebooking

Jeg hjelper deg gjerne med å skape det livet du drømmer om, Evelyn din personlige intuitive coach og livsveileder.

 

 Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn