Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hva betyr ThetaHealing®?

ThetaHealing-teknikken er en verdenskjent helbredende metode som ble skapt av Vianna Stibal i 1995. Hun fikk påvist en 22,5 cm svulst i lårbeinet og fikk beskjed om at hun måtte amputrere benet for å forlenge livet. Ved hjelp av Thetahealingen reddet hun beinet sitt og ble frisk.  

ThetaHealing-teknikken er en meditasjonsteknikk og åndelig filosofi - ikke spesifikk for én religion, men aksepterer dem alle - med det formål å komme nærmere Skaperen. Det er en treningsmetode for ditt sinn, kropp og ånd som lar deg rydde i begrensende tankemønster, så du kan skape det livet du drømmer om. Gjennom meditasjon og bønn skaper ThetaHealing-teknikken en positiv livsstil.

ThetaHealing-teknikken erstatter aldri konvensjonell medisin, men kan med fordel brukes sammen. Teknikken gjør at jeg som thetahealer bruker min egen naturlige intuisjon, og hvordan jeg stoler på den ubetingede kjærligheten fra «Skaperen av alt som er» og som gjør det faktiske arbeidet. Vi thetahealere tror at ved å endre hjernebølgesyklusen vår til å inkludere Theta -tilstanden, kan vi faktisk se «Skaperen av alt som er» skape øyeblikkelig fysisk og følelsesmessig velvære. Vi har lært at ThetaHealing Teknikkens intuitive evner kan brukes til å oppnå spontan fysisk og emosjonell velvære.

 

Hvordan kan dette hjelpe deg?

Sliter du med angst eller en indre uro du ikke helt vet hvorfor den er der? Er du i et forhold som du ikke er helt fornøyd med eller du synes det er vanskelig å finne den rette? Er du mamma eller pappa, og synes barneoppdragelse er vanskelig? Synes du barna dine er «vanskelige»? Sliter du med dårlig selvtillit og selvfølelsen ikke er helt på topp? Har du vanskelig for å si nei og føler du ofte blir utnyttet av venner og familie? Er ikke forholdet til foreldrene dine særlig bra? Er du utbrent eller sliter med andre fysiske plager? Har du lett for å please andre? Er du redd for å være alene eller føler deg ofte ensom? Har du et stort kontroll behov eller er redd for å gi fra deg deg kontrollen, flink pike syndromet eller vil helst gjøre alt selv? Sier du for mye ja og for lite nei eller omvendt? Sliter du med sorg?

Ønsker å bryte mønstre med hvordan du tenker, føler eller har det generelt i hverdagen på jobb eller hjemme? Er du klar for en endring. Er du åpen for at det finnes mer mellom himmel og jord enn det du kan se og føle?

 

Kan du kjenne deg selv igjen i noe av dette, jeg vil med glede hjelpe deg med å endre tankesettet ditt. Bestill en gratis kartleggingssamtale for å få en smakebit på hva og hvordan jeg kan hjelpe deg. 

Send meg en melding

 

Hvordan fungerer dette?

Det er din historie som er grunnlaget for hvordan du har det i dag og derfor må vi tilbake til da det oppsto for å endre følelsen og tankemønstrene dine.

Du er som en datamaskin. Du ser og observerer verden der ute (kommandoen du putter inn i pcen). Nervesystemet ditt sender signalene til det ubevisste sinnet (programvaren) som igjen sender signalene til hjernen som forteller deg hvordan du skal håndtere situasjonen (det som skjer på pc-skjermen).  Derfor må vi inn i det ubevisste sinnet (programvaren) og oppgradere den til den alderen du er i i dag, for at du skal kunne skape det livet du drømmer om.

Grunnen til at ThetaHealing fungere så innmari bra er at når vi først har fått tak i rota til følelsen og tankemønsteret og endret det, så er det en varig endring og du vil umiddelbart kjenne forskjellen. Når du velger å bruke ThetaHelaing, så slipper du å lære deg å leve med "angsten, sorgen, frykten etc". Helt enkelt så endrer vi det til en ny kunnskap slik at du ikke vil kjenne de samme følelsene igjen. Du vil håndtere situasjoner og mennesker som før føltes vanseklig og uoverkommelig på en ny og konstruktiv måte. Du slipper helt enkelt å konsentere deg om å tenke og føle annereldeds. Det skjer av seg selv. Og du vil føle deg opplyst og mer moden. 

ThetaHealing-teknikken har blitt brukt til å løse et bredt spekter av fysiske og emosjonelle problemer. En typisk avtale inkluderer en intuitiv skanning, trosarbeid og en helbredelse. Ingenting endres uten din tillatelse. En thetahealer utøveren ber alltid om din muntlige tillatelse for enhver trosendring og for enhver helbredelse som blir gjort.

 

Hvordan kan dette hjelpe meg videre i livet?

Du er i stand til å skape det livet du selv drømmer om!

 

Hvor mange timer trenger jeg?

Mange endringer av følelsene dine vil merkes på kort tid med ThetaHealing-teknikken, men hvor mange økter som trengs vil variere fra person til person og hva du vil oppnå.

Som oftest vil du oppleve et skifte i løpet av en økt, men noen ganger er trossystemene* rundt problemet mer komplekse og trenger dypere trosarbeid gjort over flere økter for å oppnå ønsket endring. For å avgjøre hvor mange økter du trenger er avhengig av de negative underbevisste trossystemene som er knyttet til problemet ditt, og hvor raskt de omprogrammeres til positive og styrkende følelser og trossystemer.

 *Et trossytem er alle de situasjonene du sier til deg selv «jeg tror ikke jeg er bra nok for den jobben etc…, Jeg tror alle andre er bede en meg til å…. Jeg tror jeg vil alltid være fattig… Jeg tror jeg er bedre enn deg…

 

Trenger jeg å forberede meg til timen min?

Drikk rikelig med vann.

Møt til timen med en holdning og intensjon om å ønske positiv endring.  Det er en fordel å være tydelig på hvilket problem du vil jobbe med, og hvis du har en ide om hvordan problemet ditt tjener deg eller hva du lærer som et resultat av problemet, vil dette raskt akselerere tempoet i økten. Men fortvil ikke, dette kommer du fort inn i etter første time.

Kontakt meg

 

 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn