Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

ThetaHealing

Hva er ThetaHealing godt for?

ThetaHealing er godt for kropp, sjel og sinn. Det er ingen begrensninger for hva det kan hjelpe deg med, men du kommer langt ved å ha en tro på at det finnes en universal healingkraft større enn deg selv. 

Jeg har selv slitt med angst, gått på nåler og tilpassa meg alle andre i frykt for å bli dømt og kritisert. Jeg har for det meste gått rundt med følelsen av å aldri være bra nok. Alle mine negative tankemønstre, frykt, angst og begrensende trossystemer ble skapt igjennom en barndom som besto av mye kritikk, trusler, kontroll, overgrep og misbruk av tillit og følelser. Foreldrene mine var stygge mot hverandre og jeg hadde en stefar som straffet meg med vold og jeg ble ofte låst inne på rommet. Han mislikte meg bare fordi jeg var meg. Jeg utviklet etterhvert en enorm frykt for voksne mennesker. Jeg var livredd for å si nei. Egne meninger eksisterte ikke. Jeg ble stille og innslutta og fikke dermed lite venner på skolen. Første kjæresten jeg hadde, var jeg sammen med fordi jeg ikke tørte å si nei. Senere tiltrakk jeg meg menn som ikke var bra for meg. Menn som fortsatte der stefaren min slutta. Det ente med at jeg fikk så store psykiske problemer og ikke klarte å fungerer sosialt. Jeg hadde mye vondt i kroppen, slet med allergier og gråt mye. Jeg var rask med å gi andre skylda for mine følelser. Jeg hadde et enormt behov for at han jeg var sammen med skulle forstå meg. Men det jeg fikk var kun kritikk og han straffa meg ved å fryse meg ute fra hans sosiale liv. Selvskading var en del av hverdagen min. 

Så sa det stop! Jeg fikk et enormt behov for å finne en som kunne hjelpe meg. Jeg prøvde altmulig, men ingenting fungerte. Grunnen til at ingenting fungerte var at jeg følte meg misforstått og det gjorde det bare vondt verre. Så traff jeg en ThetaHealer. Endelig kjente jeg at jeg fikk hjelp og vonde følelser og stygt selvsnakk ble gradvis mindre og mindre. Jeg begynte å se meg selv på nytt. Jeg tørte å ha egne meninger, jeg skjønte for første gang at jeg hadde angst og fikke dermed jobba med den. Men det var da jeg selv begynte som ThetaHealer at jeg fikk gjort de store endringene og jeg har funnet min passion.

I dag er jeg angstfri. Jeg tør å ha mine egne meninger. Jeg kan å si nei. Jeg har slutta å skylde på andre og tar ansvar for mine egne følelser. Nå vet jeg hvordan frihet og egen fri vilje føles. Jeg synes det er gøy å prate til mange og undervise i alt jeg har lært som jeg ser at så mange har stor nytte av i sine egne liv. Jeg har fått meg en ny utdannelse  og driver mitt eget lille foretak i dag. 


bilde

Hvordan jobber en ThetaHealer?

ThetaHealing er en herlig blanding av forskjellige metoder som reading, løse familiemønster, tankemønstre, manifestering, tidligere liv, intuitiv anatomi, DNA aktivering og Metakognitive coachingteknikker. Dette hjelper deg til å kunne oppleve resultater som du aldri trodde var mulig.
Det er ingen religion, men en dyptgående intuitiv og livsveiledende coachende teknikk i samarbeid med energihealende kunnskap som kan helbrede mentalt og fysisk.

Thetahealing skiller seg ut fra tradisjonell healing ved at vi jobber med intuitiv coaching. Det vil si at hvis du kommer med en fysisk plage, så finner vi ut når og hvorfor plagen oppstod og trekker ut de tankemønstrene og trossystemene som ligger i plagen og gir klienten nye løsninger, som igjen gir nye tankemønstre og trossystemer som igjen kan bidra til at den fysiske plagen forsvinner. Det kan også være psykiske plager som frykt, sinne, hat, angst, sjenanse, nervøsitet, destruktive reaksjonsmåter osv… Dette endres på samme måte som ved fysiske plager.

Vi jobber sammen med klienten for å finne årsaken til plagene ved å stille spørsmål og sammen finner vi trossystemer og tankemønstre som du ønsker å endre. Jeg sier høyt hva som skal trekkes ut og endres og hvilke trosmønstre og tankemønstre du får i stedet. Slik er du med på hele prosessen selv og kan velge selv hva du vil endre og hva du vil endre til og hvor mye du ønsker å endre. Så går jeg i Theta og befaler at endringen skal skje og da har jeg kontakt med det syvende eksistensnivået, Skaperen av alt som er, den ubetingete kjærligheten. 

Theta-hjernebølgen

Theta er når hjernebølgen er i 4-7 hZ. Den er aktiv når vi er i tidlig stadie av søvn, meditasjon, bruker intuisjonen vår, drømmer og når vi finner kreative løsninger.

Vi er hva vi tenker, og tenker vi gode og positive tanker i Theta, så kjenner vi det i kropp sinn. Det er også her vi manifesterer livet vårt. 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn