Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hvordan tiltrekke seg kjærligheten

Kurs

23. mai 2019

soulmate
soulmate

Drømmer du om den store kjærligheten

Følelsen av å våkne opp sammen med den personen som du kan vokse sammen med, en person som får deg til å elske deg selv mer, som får frem det beste i deg og du kan gi av deg selv og kjenne følelsen av at det er godt nok at du er den du er når du er deg selv. 

For at vi skal være i stand til å bygge et godt og solid forhold så trenger vi å være der at vi kan gi uten å kreve noe tilbake. Det gode trygge forholdet kommer av seg selv når vi er sammen partneren vår fordi vi velger det av kjærlighet uten krav, betingelser eller et behov for å føle oss sett, hørt og verdsatt. 

Hva er det motsatte av kjærlighet? Jo, det er frykt. når vi er i et forhold basert på frykt så blir det betinget og tryggheten blir borte. 

Hvor kommer frykten fra? Frykt er mangel på dekte behov som trygghet, støtte, tillit, verdighet osv. 

Når vi er barn og vokser opp og ofte blitt avvist og kritisert, eller at det har vært situasjoner som har gjort at vi har følt oss avvist og kritisert, så slutter vi å føle oss verdsatt. Vi føler at vi mangler støtte og tryggheten blir borte. 

Når vi blir voksne og vil finne kjærligheten, så søker vi da ofte etter en partner som kan gi oss omsorg, trygghet, bekreftelser på at vi er verdsatt. Vi blir som et barn som søker en omsorgsperson. 

Dette er så vanlig at vi legger mest sansynlig ikke merke til det en gang. I stede kritiserer vi partner vår for at vi ikke får nok oppmerksomhet, han eller hun bruker for liten tid med oss. Dette kalles emosjonell avhengighet og har ingenting med kjærlighet å gjøre. 

Her har jeg satt sammen et helt fantstisk kurs i å manifestere din mest kompatible soulmate. 

Her vil du bli godt kjent med deg selv. Du vil bli klar og tydelig på hvem du er og hva du ønsker i livet ditt. Du vil lære hva forskjellen mellom kjærlighet og emosjonell avhengighet er og hvordan du skal omskape frykten til kjærlihget. 

Når du har dette på plass så er du klar for å tiltrekke deg en partner du kan vokse sammen med, så vi avlsutter hele kurset med en fantastisk meditasjon der du skal manifestere din SOULMATE. 

Les mer om kurset her: Side: Soulmate kusDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn