Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Parterapi – kurs i kjærligheten!

Når dere velger å jobbe med parforholdet og kommer til meg for å få hjelp, vil vi jobbe sammen en og en og jeg vil ha felles samtaler med dere begge.

Jeg trenger å høre historien til dere begge for å vite hva og hvordan jeg kan hjelpe dere.

Jeg vil lære dere hvordan dere skal vise hverandre kjærlighet igjennom kursing i kommunikasjon fra hjertet og hvordan følelsene våre styrer oss. Alle opplever vi vonde følelser av og til, og det handler om hvordan vi håndterer de slik at dere blir gode på å bruke de vonde følelsene til parforholdets fordel. Jeg vil selvfølgelig hjelpe dere slik at de vonde følelsen blir mer eller mindre borte, men som menneske så vil de dukke opp fra tid og annen.

Dere vil få en god innføring i kjærlighetsspråket og hva som er deres primære kjærlighetsspråk. Hvordan dere kan snakke hverandres kjærlighetsspråk for å bli i stand til å vise kjærlighet.

Hos meg vil dere begge føle dere trygge, respektert, verdsatt og begge er like viktige. Dere vil få mange nye innsikter og verktøy som gir dere muligheten til å bygge et livslangt forhold med mye glede og kjærlighet. Men det krever en innsats fra dere begge.

Er du alene om å ønske parterapi, kan du også komme til meg for å få råd og veiledning som kan skape gode endringer i parforholdet. Da blir det igjennom ordinære en til en timer.

Meg som deres parterapeut:

Hva skiller meg fra andre parterapeuter?

Jeg kan ikke svare for hva og hvordan andre jobber, men jeg kan fortelle litt om meg.

Jeg er genuint opptatt av kjærlighet og gode følelser. Jeg er genuint opptatt av å skape gode trygge relasjoner, og hvis det er barn inn i bildet så er det ekstra viktig å tenke på hvordan dere er som rollemodeller for deres barn igjennom kvaliteten på parforholdet.

For at du skal kunne være den beste kjæresten og omsorgspersonen til din partner og barna dine/deres er det så viktig at du liker deg selv. Jeg jobber med følelsene til hver av dere. Endrer de vonde følelsene ved hjelp av de gode samtalene sammen med ThetaHealing® teknikken. Har du opplevd traumer fra du var liten? hvordan viste dine foreldrekjærlighet til hverandre og deg som barn? Hvilke trosprogrammer har du med deg som du har arvet 7 generasjoner bakover samt forfedrene dine? Det vil si, hvilke rollemønster lever du etter og gagner det deg i dag? Har dere likt rollemønster eller kan det skape konflikter?

Ved hjelp av ThetaHealing så vil du ikke bare lære å kjenne deg selv og partneren din sine tanker, følelser og behov, men det som ikke gagner deg lengre endrer vi på. Har du f.eks. angst så kan du være redd for å bli avvist, og ofte tenke at partneren din går fra deg, tro at du ikke er bra nok. Kanskje du gjør en ekstra innsats for å endre deg for at partneren din skal elske deg mer? Eller du ønsker å endre partneren din for at personen skal bli slik du ønsker? Dette er ofte ubevisste tankemønstre som kan bli destruktivt i et parforhold.

Hos meg vil du ikke lære deg å leve med frykten eller angsten. Du trenger heller ikke å lære spesielle verktøy som du må bruke for å komme raskest mulig ut av en angst eller en vond følelse. Vi omskaper de rett og slett. Så du i stedet vil føle og kjenne indre ro og trygghet. Det som før var skummelt, er nå trygt eller du lærer å sette grenser og si ifra på en god måte. Du blir klokere og får en «ny intelligens».

Hvor raskt jeg kan hjelpe dere avhenger av hvor mye «bagasje» dere har som trengs å ryddes opp i og hvor sterkt ønske dere har til å gjøre en endring.

Er dere klar for å skape ny glød i forholdet? Ta kontakt og sett av en time til en gratis uforpliktende samtale så kan vi bli litt kjent. Jeg får et lite innblikk i hva dere trenger, og dere får møtt meg og kjent på om jeg og ThetaHealing er riktig for dere.

 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn