Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kjærligheten kan være det beste vi opplever, men dessverre noen ganger så er det også det verste. 

Jeg brenner for å hjelpe deg med å skape det kjærlighetslivet du drømmer om og som du fortjener. Om det er å få ny glød i det parforholdet du er i, eller om det er å finne din Sjelevenn. Jeg er her for deg og dere.

Parforholdet
Parterapi
Sjelevenn

Selv har jeg vært igjennom et dysfunksjonelt forhold. Det var preget av alt annet enn kjærlighet. Han jeg var sammen med var så opptatt av å straffe meg. Hvis han var uenig med meg så nekta han å snakke med meg helt til jeg ba på mine knær om godt vær. Hvis han hadde planer han ikke ville fortelle meg, så fant han på ting for å lage en krangel så han fikk en unnskyldning til å dra. Han ble borte i flere dager uten å gi en lyd fra seg. Når han kom tilbake så var han truende og sa det var min skyld at han dro. Han fortsatte der mine foreldre slutta.

Grunnen til at jeg ble i det forholdet i mange år var at jeg visste lite om kjærlighet og hvordan et sunt forhold skulle være. Jeg kommer fra en familie som var preget av omsorgssvikt. Omsorgssvikt igjennom at pappaen min ikke var så snill mot mamma. En stefar som slo. Og resten av familien gjorde ingenting for å stoppe volden.

Jeg har et godt forhold til familien min i dag. Stefaren min er ute av bildet og foreldrene mine har sin historie som igjen førte til at de tok de valgene de gjorde. Jeg har tilgitt de.

Men dette viser hvordan dysfunksjonalitet arves. Jeg kan jo forestille meg hvordan det var for mine forldre å være barn og for å ikke snakke om mine besteforeldre. Og i generasjoner har dette foregått. Jeg fikk en datter i tidlig alder, før jeg møtte han «slemme» mannen. Hun hadde ikke særlig god oppvekst med meg, da hun igjen ble utsatt for brutalitetene jeg ble utsatt for i det forholdet.

Jeg kom meg ut av forholdet, jeg fikk to nydelige gutter og de har en helt annen oppvekst enn datteren min. Jeg startet med ThetaHealing som klient selv og i 2014 utdannet jeg meg til ThetaHealer og i 2018 utdannet jeg meg som instruktør. I dag lever jeg i et trygt og kjærlighetsfullt parforhold, med verdens beste mann, takket være ThetaHealing.

Jeg var full av angst, indre uro, gikk på nåler for andre og var livredd for å si meningene mine. I dag er jeg angstfri, trygg på meg selv og jeg har lært så enormt mye på veien og jeg brenner for å lære deg det samme som jeg har lært så du også blir i stand til å skape det livet og forholdet du drømmer om.

Parforholdet

Parterapi

Sjelevenn

Send meg en melding

Uansett hva du lurer på eller ønsker å dele, så er du hjertlig velkommen til å ta kontakt. Det du deler med meg blir hos meg, tillit og fortrolighet er viktig. 

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn