Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kjærligheten kan være det beste vi opplever, men dessverre noen ganger så er det også det verste. 

Jeg brenner for å hjelpe deg med å skape det kjærlighetslivet du drømmer om og som du fortjener. Om det er å få ny glød i det parforholdet du er i, eller om det er å finne din Sjelevenn. Jeg er her for deg og dere.

Parforholdet
Parterapi
Sjelevenn

Fra vi er født til vi dør, så er det denne forunderlige kjærligheten vi søker. Som små barn er vi avhengig av at foreldrene våre elsker oss for at vi skal føle oss trygge og lære om hva kjærlighet er. Og det er her vi møter vår første kjærlighet, via våre foreldre. Og for at et barn skal kunne føle seg elsket så må vi foreldre vite hvordan vi skal elske det barnet. På lik linje lærer vi hvordan vi skal elske oss selv og da lærer vi også hvordan vi skal elske en partner.

Og når du ser på generasjonene tilbake så har det ikke vært mye kjærlighet. Vi damer har valgt en partner som kan forsørge oss og gjøre familien stolt. Eller at familien har valgt en partner for oss. Vi har lært å tilpasse oss den relasjonen vi har havnet inn i. Dette kan fort bli et mønster, og for å bryte det, må du lære hva kjærlighet er for at du skal bli i stand til å velge en partner du kan ha et kjærlighetsfullt liv sammen med.  

Vi alle ønsker å føle oss elsket og ha en å elske. Det å bli elsket ubetinget er det vi alle higer etter. Det er derfor vi får barn, skaffer oss hund, venner. Blir med i forskjellige grupper og foreninger. Vi ønsker den tilhørigheten. Den følelse av å høre til, gjør noe godt med oss.

De relasjonene du har kommet inn i er basert på denne letingen og søkingen etter kjærlighet. Følelsen av å bli verdsatt.

For å kunne finne den partneren som elsker deg ubetinget og som du kan elske ubetinget tilbake så må du elske deg selv først, hvis ikke kan kjærligheten gå over til sinne og hat.

Det å elske seg selv handler ikke om å være egoistisk, selvsentrert eller egenrådig. Det handler om at du kan være egoet ditt uten å være egoistisk, du skal ha selvinnsikt og ha evnen til å se, høre, forstå og utøve empati for andre uten å utslette deg selv. Du skal være i stand til å sette grenser og si nei til de du ikke trenger å ha i livet ditt og til det du føler ikke er greit for deg på en god måte.

Ubetinget kjærlighet til deg selv og andre er når du kan ha forståelse og medfølelse for de som har såret deg, uten å la de utnytte deg. Når du kan si nei og avvise de uten å ta ansvar for deres følelser. Si nei og sette grenser uten å være redd.

Jeg har hatt min reise i det å oppleve alt fra destruktive forholde der to stykker har gjort det de kunne for å ødelegge hverandre til å virkelig oppleve glimt at ubetinget kjærlighet.

Og når jeg ser tilbake på alt jeg har erfart fra jeg var liten, hvordan mine foreldre var, stefar, damene i familien om deres tankemønstre og sammenlikner det med mine egne erfaringer med det jeg har opplevd. Så ser jeg at det er likhetstrekk i alt. Pappaen til datteren min ble jeg sammen med fordi han var «snill». Det vil si, han sa ingenting, ble aldri sinna, stengte alt inni seg .. litt sånn som mamma. Han som er pappaen til guttene mine har de samme trekkene som min pappa, flink til å gå i offerrollen og gi andre skylda for at han ikke har det bra. Han har også likhetstrekk med stefaren jeg hadde. Den truende holdningen som skapte mye frykt og angst.

Jeg har opplevd lite kjærlighet og ingen trygghet i oppveksten min. Når jeg ble stor så var jeg veldig trengende og søkte etter en som kunne elske meg. Det vil si, en mann som kunne gjøre meg trygg. Men det eneste jeg visste om kjærlighet var å forsvare meg, se etter tegn på at jeg ble avvist, ikke bra nok, at jeg kunne få straff, osv. og det du ser etter, er det du finner. Det forholdet var veldig dysfunksjonelt.

Det siste forholdet jeg var i, var helt annerledes enn de tidligere forholdene. Jeg ble ordentlig glad i den mannen. Vi hadde det mye fint sammen og jeg likte verdiene hans virkelig. Men jeg var dessverre ikke ferdig lært for å være klar for min gudommelig livsledsager sjelevennen. Men han var en ny erfaring der jeg opplevde å bli respektert og kjenne følelsen av å elske en mann ubetinget, selv om det var vanskelig så skjønte jeg hva som var riktig. Jeg trengte å mestre mine verdier, hvordan det føles når jeg er sammen med en som ønsker å prioritere meg først, ser og verdsetter mine verdier og hvordan det virkelig er når jeg er samme med en person som er helt og fullt kompatibel med meg.

Det ironiske i det hele var at jeg jobbet veldig hardt for å vise han at jeg var bra nok, og til slutt så innså jeg at han så ikke meg slik jeg så meg selv. Jeg ønsker meg en mann som kan være en MANN, som setter dama si først (Ikke det at jeg må være prioritert først til enhver tid, men den følelsen av at jeg er viktig og en prioritet). Det som ligger i vår natur er at vi damer vil gjerne bli forsørget og beskyttet. Mannen vil spre genene sine og forsørge og beskytte arvingene sine. Dette ligger i vår natur og gjør det noen ganger litt komplisert når det er mine og dine barn inn i bildet.

 

Parforholdet

Parterapi

Sjelevenn

Send meg en melding

Uansett hva du lurer på eller ønsker å dele, så er du hjertlig velkommen til å ta kontakt. Det du deler med meg blir hos meg, tillit og fortrolighet er viktig. 

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn