Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Søker du den dype kjærligheten – en sjelevenn

Vi mennesker er ikke skapt for å være alene. Vi søker etter vår bedre halvdel. En annen person som kan utfylle oss helt og gi oss følelsen av å være i ett med et annet menneske.

Den nærheten og intimiteten som vi bare kan ha med en person som kjenner oss godt på et dypere mentalt og åndelig plan. En sjelevenn!

Kanskje har du vært på søken og leting lenge etter en kjæreste? Kanskje har du aldri vært ordentlig forelsket og føler deg desperat og har gitt opp håpet? Eller kanskje du har vært i dysfunksjonelle forhold tidligere som har gjort sitt til at du har mistet trua eller er redd for å prøve igjen?

Når du har stress, utålmodighet, tankemønstre som at: du vil aldri finne kjærligheten, ingen vil noe gagn elske meg, redd for å binde meg eller andre negative tanke sett og følelser, så er det vanskelig å treffe sjelevennen sin.

For å kunne elske et annet menneske på dette dype planet, må du først og fremst kjenne din egen verdi, respektere deg selv, ha dine egne interesser og drømmer. Enkelt og greit, elske deg selv først.

Mangler du egenverd vil du treffe en som heller ikke verdsetter deg. Respekterer du ikke deg selv, vil ikke kjæresten din respektere deg heller. Har du ikke dine egne interesser og drømmer, vil du følge andres interesser og drømmer. Du vil tilpasse deg andre uten å fullt og helt å leve ditt eget liv. Du har kanskje opplevd det? Vært sammen med en person og fulgt den andres interesser og tatt de som dine. Også blir det slutt, har du fortsatt de samme interessene? Eller har du søkt etter en ny partner og fått de samme interessene som den nye partneren? Er dette et mønster fordi du synes det er vanskelig å finne dine interesser?

Skal du oppleve den dype intime kjærligheten, så elsk deg selv først, lev ut dine interesser og drømmer for så å manifester din mest kompatible sjelevenn. Da vil du kunne tiltrekke deg den partneren som du kan dele dine interesser med og bli verdsatt og respektert for akkurat den du er.

Sjelevenner:

7 typer sjelevenner:

1. Tvillingsjelen – en som er helt lik deg. Og hvis din tvillingsjel speiler deg slik du var for 15-20 år siden er det ikke sikkert dere vil gå så godt overens.

2. Den inkompatible sjelevennen – Er en sjelevenn som du har kjent tidligere (som i tidligere liv) og dere vil bli tiltrukket hverandre ut fra den kjærligheten dere hadde den gangen, men som i dag er inkompatibel. Du kan treffe denne sjelevennen i dag for å minne deg på hva du egentlig ønsker i en sjelevenn.

3. «Den uslipte diamant» sjelevennen – Denne sjelevennen kan være din kompatible sjelevenn, men den er ikke helt klar for deg enda. Har du tålmodighet til holde ut til personen er klar, vil det bli et langvarig og godt forhold. Men det kan oppstå mange følelsesmessige berg og dalbaner på veien.

4. Sjelevenn med uoppgjorte saker – Dette er en sjelevenn som dere har uoppgjorte saker/karma fra tidligere liv. De kommer inn i livet ditt for å gjøre opp sakene/karma. Det kan være i form av god hjelp eller et dårlig forhold der du lærer mer om deg selv. Som en dytt videre inn i å bli opplyst. Når du har lært eller karma er oppløst vil du merke at dere har «vokst» fra hverandre og du er klar for å gå videre.

5. Den kompatible sjelevennen – En kompatibel sjelevenn er en person som elsker og forstår deg. Det betyr at denne sjelevennen er kompatibel med din personlighet. De trenger ikke å være enkle å være sammen med, men denne personen er kompatibel med deg akkurat her og nå.

6. Den kompatible livstids sjelevennen – Er en sjelevenn som går igjennom livet med deg og vokser med deg åndelig og mentalt. Du tiltrekkes ikke bare av personens utseende, men energien til denne personen er som en magnet. Akkurat som tyngdekraften til jorden. Når du virkelig elsker og kjenner deg selv, er du klar for den kompatible livstids sjelevennen. Ha tålmodighet til at denne finner deg, prøver du for hard vil det virke som en motsatt magnet.

7. Den gudommelige livsledsager sjelevenn – Er en som deler din guddommelige timing – din oppgave her på jorden i denne livstiden. Det er to sjeler som har vært sammen som femte eksistensplans vesener. ThetaHealing Seven Planes of Existence

Er du på søken etter din sjelevenn, så hjelper jeg deg å manifestere din sjelevenn ved å jobbe med deg så du blir i stand til å verdsette deg selv og elske deg selv så du blir klar for din mest kompatible sjelevenn.

Send meg en melding så kan vi ta en uforpliktende samtale om hva og hvordan jeg kan hjelpe deg. thetahealing@evelyn.no

 

 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn